(1 customer review)

Vlamoes | Nymph

  • (As) Bakje
  • €20,- naar een Charity!

Dit is de verbrede versie van de Flameoes , de grotere inhoud komt goed van pas bij diverse toepassingen. Zo kan je hem goed gebruiken om het keukenzout in te bewaren. Ook is de kans op verdwaald as kleiner. De naam Nymph komt natuurlijk van nymphomane:

“numphè = meisje, jonge vrouw, mania = razernij) is een vrijwel onverzadigbaar seksueel verlangen en hoog libido bij de vrouw. De term nymfomanie is verouderd en vervangen door seksueel compulsief gedrag.”

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Ik wordt zelf erg vrolijk van dit soort producten, dus verwacht meer in deze lijn! Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

50.0075.00

The Amazon Forrest should be Nature!

The Amazon Forrest should be nothing less then nature! Choose this charity if you are against deforestation!

Animals as an attraction? Stop!

It's ridiculous that elephants are still ridden as a stupid tourist attraction… Choose this fund if you want to commit to animal health!

Where are we without Corals?

Coral reefs and protected water parks are the foundation of many food chains and economies. Choose this fund if you want to support the underwater world!

Charity

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

1 review for Vlamoes | Nymph

  1. Theo

    Wat een geweldige sensatie om de Vlamoes op het aanrecht te hebben staan. De constante sensuele aanwezigheid zorgt voor een rijke kookervaring die ik niet meer weg kan denken. Een verrijking voor elke keukenfanaat!

Add a review

Your email address will not be published.

Become member! Support Studio Boy and recieve exclusive content and more!