Golden Milk

  • Spatel houder
  • 24 Karaats goud
  • €40,- naar een Charity!

Deze spatel houder, ook wel ‘Golden Milk’, maakt koken wat spannender. Veel van mijn inspiratie komt uit praktische tekortkomingen in mijn huis. Ik wilde al een tijdje een dergelijke houder, dus maakte ik hem maar zelf.

Iedereen moet natuurlijk zijn eigen interpretatie hebben bij mijn objecten, maar als ik naar haar kijk denk ik aan een paar dingen. Het is een verzet tegen de traditionele denkwijze van vroeger, waarin de vrouw in de keuken stond. Deze vrouw straalt voor mij namelijk juist kracht uit, met haar gouden borsten en open houding. Een vrouw die juist staat voor haar passie en haar hele zijn heeft toegewijd aan mij, een man, helpen in de keuken. Misschien is zij wel een goede motivatie om je vriend of man meer te laten koken?

Let wel op! Koken is geduld, en door deze spatel houder zal het mogelijk wel lastiger zijn om de spatel met rust te laten.

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Wordt jij net zo blij als ik van deze producten? Laat het me dan weten! Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

160.00

1 in stock

The Amazon Forrest should be Nature!

The Amazon Forrest should be nothing less then nature! Choose this charity if you are against deforestation!

Animals as an attraction? Stop!

It's ridiculous that elephants are still ridden as a stupid tourist attraction… Choose this fund if you want to commit to animal health!

Where are we without Corals?

Coral reefs and protected water parks are the foundation of many food chains and economies. Choose this fund if you want to support the underwater world!

Charity

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

Reviews

Be the first to review “Golden Milk”

Your email address will not be published.

Become member! Support Studio Boy and recieve exclusive content and more!