Lady of White | Gold

  • Klei en Verf
  • €30,- naar een Goed Doel!

De Lady of White heb ik gemaakt toen ik Denemarken heb gestudeerd. Dit was een mega inspirerend half jaar, waar ik veel heb geleerd. En hier heb ik deze vrouw gemaakt. Nogmaals om de preutsheid van de mens te benadrukken. En met nog een reden.

Ik studeerde in Denemarken pedagogiek. En het werken met kinderen heeft mij veel bijgebracht. Het was zo anders als wat ik gewend was van thuis, Product Ontwerp, met deadlines en hoge verwachtingen. De kinderen maakte het geen reet uit of je nou een tekenles gepland had om 15:00, als zij nog buiten aan het spelen waren dan wachtte je maar even met je punctualiteit. En deze puurheid van een kind, zowel in gedrag als creativiteit, probeer ik hier te laten zien in het lichaam van een vrouw.

The Lady of White is sinds kort geupdate naar “Gold”

180.00

Available on back-order

The Amazon Forrest should be Nature!

The Amazon Forrest should be nothing less then nature! Choose this charity if you are against deforestation!

Animals as an attraction? Stop!

It's ridiculous that elephants are still ridden as a stupid tourist attraction… Choose this fund if you want to commit to animal health!

Where are we without Corals?

Coral reefs and protected water parks are the foundation of many food chains and economies. Choose this fund if you want to support the underwater world!

Charity

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

Reviews

Be the first to review “Lady of White | Gold”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Become member! Support Studio Boy and recieve exclusive content and more!