Geer & Gier

  • Geelkopgier
  • Print A3
  • Ingelijst + €15,-
  • €5,- naar een goed doel!

De gier heeft een beetje een slecht imago. Ze eten natuurlijk de restjes van andere, maar hierdoor is juist het cirkeltje mooi rond! Als de gier dit niet opeet dan duurt het veel langer voordat de natuur dit om kan zetten in productieve grond. Wist je dat sommige gieren een bot van heel hoog laten vallen om bij het voedzame binnenstuk te komen?

Al deze tekeningen uit de dieren serie zijn gemaakt op de Ipad met het programma ProCreate. Ik raad dit programma enorm aan, aan mensen die zelf ook op de Ipad willen gaan tekenen!

Zo als altijd kun je bij het aankopen van dit product aangeven aan welk goed doel je een deel van je aankoop bedrag zou willen doneren!

30.00

3 in stock

The Amazon Forrest should be Nature!

The Amazon Forrest should be nothing less then nature! Choose this charity if you are against deforestation!

Animals as an attraction? Stop!

It's ridiculous that elephants are still ridden as a stupid tourist attraction… Choose this fund if you want to commit to animal health!

Where are we without Corals?

Coral reefs and protected water parks are the foundation of many food chains and economies. Choose this fund if you want to support the underwater world!

Charity

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

Reviews

Be the first to review “Geer & Gier”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Become member! Support Studio Boy and recieve exclusive content and more!