Steun Studio Boy

Wil je meer van Studio Boy?

Kan jij geen genoeg krijgen van Studio Boy en ben je benieuwd wat er nog meer achter schuilt? Dan is dit wellicht wel iets voor jou! Exclusieve content, behind the scenes beeldmateriaal, persoonlijke workshops en veel meer!

Hoe het werkt

Studio Boy heeft nu ook een Patreon account. Hierop kun je exclusieve content zien en ontvangen middels een abonnement. Er zijn verschillende gradaties, waarbij je verschillende dingen ontgrendelt.

Er gebeurd achter de schermen zoveel wat eigenlijk altijd verloren gaat, maar nu niet meer! Alles wordt gedocumenteerd en netjes gecategoriseerd. Klik hier voor meer informatie!

Wat kan je verwachten?

Er zitten verschillende voordelen aan verschillende abonnementen gekoppeld. Zo kan je kiezen om mij enkel te supporten, maar ook abonnementen waarin je extra’s krijgt die andere mensen niet kunnen zien! Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Schetsen en illustraties

Ik schets en illustreer veel in mijn vrije tijd, maar ik vind dit eigenlijk niet iets voor op deze webshop. Daarom heb ik besloten dat je alle schetsen van mij kunt zien bij een minimaal abonnement.

Persoonlijke workshops

Ook biedt ik de mogelijkheid om persoonlijke workshops te volgen. Ik leg je wat fijne greepjes van het boetseren uit en denk samen met jou na over inspiratie en wat je allemaal zou kunnen doen! Samen maken we wat voor jou of je naasten. Een flesje wijn verzorg ik!

Behind The scenes

Sommige mensen vroegen mij over het maak proces en ik heb besloten hier een gedeelte van mijn Patreon aan toe te wijzen. Zodat je kunt zien hoe bepaalde beeldjes gemaakt worden en hoe ik te werk ga. Dit kan natuurlijk ook van jouw beeldje gedaan worden. Bekijk dit en andere exclusieve content op mijn Patreon pagina!

Ik wil meer!

Druk op de knop hieronder en abonneer je op Studio Boy!