Werken

Homo Erectio

In 2018 heb ik een onderzoeksproject gedaan naar prehistorische messen en wilde in eerste instantie dit vergelijken met onze moderne oplossingen. Echter kwam ik op een mega interessant stukje onderzoek waardoor het project een andere kant op sloeg.

Klik op de knop hieronder, of op de afbeelding hiernaast om dit project te bekijken!

Kea Verrijking

Voor mijn afstudeerproject heb ik bij Artis in Amsterdam stage gelopen. Ik heb hier een product ontworpen welke de verveelde Kea wat te doen geeft en welke het bewustzijn bij de bezoeker verhoogd. Om zo de relatie tussen mens en dier te verbeteren!

Klik op de knop hieronder, of op de afbeelding hiernaast om dit project te bekijken!

Boeit – Digitale Wateren

Voor een project op school moesten we, in samenwerking met Sonarksi, een boot ontwerpen. Deze boot heeft speciale apparatuur waarmee hij onderwater 3D scans kan maken, LIDAR. Aan ons de taak om iets te ontwerpen waar 2 man in kunnen werken. Ik heb mezelf uitgedaagd door de probleemstelling van de Amsterdamse kademuren de zee op te trekken. Om met deze boot de beschermde gebieden te herevalueren op zwakheden en vispopulaties een realistische kans geven om te groeien.

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt in mijn webshop, donneer ik direct een gedeelte van de prijs naar een van de goede doelen hieronder!

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Nog een Suggestie?

Heb je zelf nog een goede suggestie voor een goed doel, laat het me dan weten!