(1 klantbeoordeling)

Candlove

Na de ring cock werd mijn innerlijke penis aangewakkerd, waarna een hele serie aan producten zijn ontstaan. En deze ‘Candlove’ is er een van. Het is een lange kaarshouder, welke prachtig staat op de eet- of koffietafel. Alles is handgemaakt, dus ze kunnen wat variëren onder elkaar.

Ik wordt zelf erg vrolijk van dit soort producten, dus verwacht meer in deze lijn. Of heb je zelf nog suggesties? Laat het me weten!

Wil je dit product alvast reserveren? Druk dan op de knop hier beneden.

50.00

5 op voorraad

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

1 review for Candlove

  1. Robbert

    Had eerst mijn bedenkingen maar uiteindelijk toch maar gewoon gekocht. Staat bij ons op de salontafel en iedereen vind het prachtig en we kunnen er kostelijk om lachen. Dankejwel studioboy!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!