Cumdle

  • Lange kaars houder
  • €15,- naar een Goed Doel!

Na de Flameoes is er nu de Cumdle in vorm gelijk, maar in functie toch echt anders. Dit beeldje is gemaakt om lange kaarsen in vast te houden. Waarvan het kaarsvet naar beneden druipt en weer verhard, dit geeft natuurlijk een mega sexy beeld en is fantastisch leuk op de koffietafel! Mensen in Nederland denken heel ver te zijn wat betreft sexualiteit, maar eigenlijk zijn we nog hartstikke preuts. Geef het goede voorbeeld en wees open!

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Wordt jij net zo blij als ik van deze producten? Laat het me dan weten! Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

50.00

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Cumdle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!