(1 klantbeoordeling)

Vlamoes | Nymph

Dit is de verbrede versie van de Flameoes , de grotere inhoud komt goed van pas bij diverse toepassingen. Zo kan je hem goed gebruiken om het keukenzout in te bewaren. Ook is de kans op verdwaald as kleiner. De naam Nymph komt natuurlijk van nymphomane:

“numphè = meisje, jonge vrouw, mania = razernij) is een vrijwel onverzadigbaar seksueel verlangen en hoog libido bij de vrouw. De term nymfomanie is verouderd en vervangen door seksueel compulsief gedrag.”

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Ik wordt zelf erg vrolijk van dit soort producten, dus verwacht meer in deze lijn! Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

50.0075.00

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

1 review for Vlamoes | Nymph

  1. Theo

    Wat een geweldige sensatie om de Vlamoes op het aanrecht te hebben staan. De constante sensuele aanwezigheid zorgt voor een rijke kookervaring die ik niet meer weg kan denken. Een verrijking voor elke keukenfanaat!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!