(1 klantbeoordeling)

Vlamoes

Na de Pnis-series vond ik dat het ook tijd werd voor een vrouwelijke serie. Ik heb hier al best wel veel ideeën voor, maar tot nu toe nog maar één gemaakt. Het is klein bakje, welke je bijvoorbeeld kan gebruiken als asbak, of een bakje voor je ketting of armband. Er komt ook nog een versie voor wierook en bijvoorbeeld zout. Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Ik wordt zelf erg vrolijk van dit soort producten, dus verwacht meer in deze lijn!

50.00

Beschikbaar via nabestelling

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

1 review for Vlamoes

  1. Thomas Lantman

    Zeer tevreden met de kwaliteit van het kunstwerk!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!