(1 klantbeoordeling)

Golden Nuggets

  • Wierook houder / Sleutel plek
  • 24 Karaats goud
  • €20,- naar een Goed Doel!

De Golden Nuggets is op meerdere manieren te gebruiken. Zo kan er een wierook stokje in het gat gestopt worden. Het aansteken van de wierook is iedere keer weer een leuke ervaring, en de witte rook geeft het geheel een sensueel beeld. Ook kan je de Golden Nuggets gebruiken als sleutel plek, dat is waar ik hem persoonlijk voor gebruik. Ik doe de grootste ring om de penis en de rest van de sleutels vallen elegant op de balzak.

Zie jij dit beeldje liever net iets anders, met bijvoorbeeld een andere gouden vorm, laat het me weten!

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Wordt jij net zo blij als ik van deze producten? Laat het me dan weten! Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

100.00

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

1 review for Golden Nuggets

  1. Boy Meester

    It’s a beautiful product, but I do have some remarks. The biggest flaw is that the ash of the incense stick doesn’t really fall on the ballsack. That’s a bummer, but I do love how the gold looks on this piece. I now use it as an artefact to place my keys, and it looks phenomenal! <3

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!