Golden Milk

  • Spatel houder
  • 24 Karaats goud
  • €40,- naar een Goed Doel!

Deze spatel houder, ook wel ‘Golden Milk’, maakt koken wat spannender. Veel van mijn inspiratie komt uit praktische tekortkomingen in mijn huis. Ik wilde al een tijdje een dergelijke houder, dus maakte ik hem maar zelf.

Iedereen moet natuurlijk zijn eigen interpretatie hebben bij mijn objecten, maar als ik naar haar kijk denk ik aan een paar dingen. Het is een verzet tegen de traditionele denkwijze van vroeger, waarin de vrouw in de keuken stond. Deze vrouw straalt voor mij namelijk juist kracht uit, met haar gouden borsten en open houding. Een vrouw die juist staat voor haar passie en haar hele zijn heeft toegewijd aan mij, een man, helpen in de keuken. Misschien is zij wel een goede motivatie om je vriend of man meer te laten koken?

Let wel op! Koken is geduld, en door deze spatel houder zal het mogelijk wel lastiger zijn om de spatel met rust te laten.

Alles is met de hand gemaakt, dus imperfecties en ongelijkheden horen erbij! Wordt jij net zo blij als ik van deze producten? Laat het me dan weten! Ook mag je natuurlijk altijd een suggestie geven voor meer moderne kunst in Amsterdam.

160.00

1 op voorraad

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Golden Milk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!