Lady of White | Gold

  • Klei en Verf
  • €30,- naar een Goed Doel!

De Lady of White heb ik gemaakt toen ik Denemarken heb gestudeerd. Dit was een mega inspirerend half jaar, waar ik veel heb geleerd. En hier heb ik deze vrouw gemaakt. Nogmaals om de preutsheid van de mens te benadrukken. En met nog een reden.

Ik studeerde in Denemarken pedagogiek. En het werken met kinderen heeft mij veel bijgebracht. Het was zo anders als wat ik gewend was van thuis, Product Ontwerp, met deadlines en hoge verwachtingen. De kinderen maakte het geen reet uit of je nou een tekenles gepland had om 15:00, als zij nog buiten aan het spelen waren dan wachtte je maar even met je punctualiteit. En deze puurheid van een kind, zowel in gedrag als creativiteit, probeer ik hier te laten zien in het lichaam van een vrouw.

The Lady of White is sinds kort geupdate naar “Gold”

180.00

Beschikbaar via nabestelling

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Lady of White | Gold” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!