Geer & Gier

  • Geelkopgier
  • Print A3
  • Ingelijst + €15,-
  • €5,- naar een goed doel!

De gier heeft een beetje een slecht imago. Ze eten natuurlijk de restjes van andere, maar hierdoor is juist het cirkeltje mooi rond! Als de gier dit niet opeet dan duurt het veel langer voordat de natuur dit om kan zetten in productieve grond. Wist je dat sommige gieren een bot van heel hoog laten vallen om bij het voedzame binnenstuk te komen?

Al deze tekeningen uit de dieren serie zijn gemaakt op de Ipad met het programma ProCreate. Ik raad dit programma enorm aan, aan mensen die zelf ook op de Ipad willen gaan tekenen!

Zo als altijd kun je bij het aankopen van dit product aangeven aan welk goed doel je een deel van je aankoop bedrag zou willen doneren!

30.00

3 op voorraad

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Geer & Gier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!