Vliegende Kapper

  • Schaarbek
  • Print A3
  • €15,- naar een goed doel!

De schaarbek heeft een bijzondere snavel. De onderkant is namelijk een stuk langer dan de bovenkant, dit is zo ontstaan, zodat deze vogel over het water kan zweven met de onderkant in het water. Wanneer hij hier dan iets tegen aanvoelt, sluit de snavel direct met het visje (of steentje) in de bek.

Al deze tekeningen uit de dieren serie zijn gemaakt op de Ipad met het programma ProCreate. Ik raad dit programma enorm aan, aan mensen die zelf ook op de Ipad willen gaan tekenen!

Zo als altijd kun je bij het aankopen van dit product aangeven aan welk goed doel je een deel van je aankoop bedrag zou willen doneren!

30.00

3 op voorraad

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Vliegende Kapper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!