(1 klantbeoordeling)

Yes, Tou Can!

  • Toekan
  • Print A3
  • €15,- naar een goed doel!

Ik heb zelf ook een tijdje overwogen om een toekan als huisdier te nemen. Toekans zijn namelijk intelligente vogels, vergelijkbaar met papegaaien, maar dan zonder de vocabulaire skills. Wat hem als huisdier voor een appartement goed geschikt maakt! De toekan gebruikt zijn lange snavel om bij de rijpste stukjes fruit, aan het einde van de tak, te komen. En als je een toekan wel eens hebt zien eten, dan weet je hoe behendig hij een stukje fruit kan eten!

Al deze tekeningen uit de dieren serie zijn gemaakt op de Ipad met het programma ProCreate. Ik raad dit programma enorm aan, aan mensen die zelf ook op de Ipad willen gaan tekenen!

Zo als altijd kun je bij het aankopen van dit product aangeven aan welk goed doel je een deel van je aankoop bedrag zou willen doneren!

30.00

2 op voorraad

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

1 review for Yes, Tou Can!

  1. Ilias (geverifieerde eigenaar)

    Ziet er top uit zoals de foto, en er zat ook nog eens een leuke personal touch bij!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!