In-Plant C

  • A3 formaat
  • Echte planten
  • Mogelijk met andere planten
  • €15,- naar een Goed Doel!

Sinds een tijdje ben ik planten aan het drogen. Planten die ik overhoud van een boeket, of die ik vind in parken in Amsterdam tijdens mijn wandelingen. En ik had al een tijdje het idee om deze in te lijsten, maar er miste nog iets. En dat iets was een mega oud stukje papier. Ik bouw de lijstjes van voor naar achter op, dus ik leg eerst de planten op de juiste manier op het glas, vervolgens het oude papier. En tot slot het witte papier, met mijn vinger afdruk.

Deze werken zijn een waardige toevoeging in je ruimte, het geeft zowel een moderne uitstraling, door het witte papier met een strakke lijst, als iets huiselijks door de echte planten, welke warmte en kleur toevoegen. Ben je opzoek naar wat anders op je muur? Dan is dit misschien iets voor jou!

Heb je zelf suggesties voor wat voor soort planten je liever zou hebben, laat het me dan weten!

50.00

Beschikbaar via nabestelling

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “In-Plant C” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!