Pink Geo

  • Canvas (dun) 24x30cm
  • €15 naar goed doel!

Geo staat voor geometrisch. Ik heb dit schilderij gemaakt toen ik samen was met een vriend (Hesse), bij hem in een soort atelier. Dit schilderij illustreert voor mij goed hoe ik naar schilderen in het algemeen kijk. Ik vond schilderen altijd intimiderend, omdat het zo permanent was en kleine foutjes haast niet te herstellen zijn. En in dit schilderij zie je de expressieve achtergrond, met een structureel opgezet gezicht. Techniek en kunst.

Zo als altijd kun je bij het aankopen van dit product aangeven aan welk goed doel je een deel van je aankoop bedrag zou willen doneren!

70.00

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Pink Geo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!