Sensual Three

  • Drie lijstjes
  • €50,- per stuk
  • €35,- naar een Goed Doel!

Ik teken en klei al een hele lange poos naakte figuren. Naast dat ik vind dat de natuurlijke organische vormen van het menselijk lichaam prachtig en inspirerend zijn. Vind ik ook dat wij in Nederland nog veel te preuts zijn met z’n alle. We doen alsof we hierin ver voorlopen op de rest van de wereld, maar niemand weet zich echt houding te geven wanneer zij langs de Red Light District lopen of als iemand zich voor hun neus uitkleed. Jullie kunnen meer van dit soort werken verwachten in de toekomst.

Vind je dit idee van de lijstjes tof, maar heb je liever een ander thema? Stuur mij dan een mailtje, alles kan!

Zo als altijd kun je bij het aankopen van dit product aangeven aan welk goed doel je een deel van je aankoop bedrag zou willen doneren!

135.00

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Sensual Three” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!