Shed

  • Ingelijst met passe partout.
  • €10 naar goed doel!

Eigenlijk hou ik er meer van als mensen zelf een symboliek (of juist niet) achter een schilderij kunnen vormen. Ik maak zelf ook niet altijd dingen met een bepaalde betekenis. Dit werk heb ik gemaakt toen ik weer sinds lange tijd had afgesproken met mijn vriend en voormalig huisgenoot Hesse. Dit was net nadat de hele corona crisis was aangekondigd en iedereen wist dat dit een periode van verandering zou gaan worden. En de slang die uit haar oude huid groeit vind ik een mooie metafoor hiervoor. Doordat onze context zo plots is verandert, moeten wij ons als individu, groep, bedrijf of maatschappij ons aanpassen. Wij moeten ervoor zorgen dat wij met z’n alle goed in de nieuwe huid passen.

Zoals altijd wordt er een deel van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen! Wil je meer weten over dit schilderij, laat het me dan weten!

50.00

Amazone gebied hoort natuur te zijn!

Het Amazone gebied hoort gewoon natuur te zijn! Kies dit fonds als je tegen deforestation bent!

Olifanten als attractie? Stop!

Het is belachelijk dat er nog steeds op olifanten gereden wordt, als domme toeristen attractie… Kies dit fonds als je je wilt inzetten voor diergezondheid!

Waar zijn we zonder koraal?!

Koraalriffen en beschermde waterparken zijn de basis voor veel voedselketens en economieën. Kies dit fonds als je de onderwaterwereld wilt steunen!

Een Goed Doel!

Wanneer je iets koopt op de webshop wordt er een gedeelte van het bedrag overgemaakt naar één van de goede doelen, welke jij zelf mag kiezen! 

Bij het afrekenen kun je aangeven aan welk goed doel je graag wilt doneren.

beoordelingen

Wees de eerste om “Shed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt lid! Steun Studio Boy en ontvang exclusieve content en meer!